לאנצ’בוקס הוא בית הוצאה לאור שמתמחה ביצירת ספרי בישול ותוכן קולינרי. בין לקוחותינו: אנשים פרטיים, גופים ציבוריים וחברות מסחריות.
ספרי האוכל שלנו כוללים הרבה יותר ממתכונים. הם מתעדים את סיפוריהם המרגשים של אנשים, של תקופה, של מקום או של תרבות באמצעות תכנים איכותיים, צילומים מקוריים ועיצובים מוקפדים. אנחנו קוראים לזה: לאכול עם העיניים.
ספרינו כוללים צילומים יפהפיים ומתכונים מעוררי תיאבון באריזה מעוצבת ואלגנטית. הם קוצרים שבחים מכלי תקשורת בארץ ובעולם וזכו בפרסים ראשונים בתחרות גורמנד הבינלאומית, “האוסקר של ספרי הבישול”.
בצוות ההוצאה לאור אנשי מקצוע מן השורה הראשונה בתחומם – כותבים, עורכים, צלמים ומעצבים – שחברו כדי לבשל את מה שהם הכי אוהבים: ספרים.
את בית ההוצאה שפועל בתל אביב מאז שנת 2009 הקים העיתונאי עופר ורדי. בשנת 2017 הצטרף להוצאה כבעלים-שותף משה הלר.
מאת רינת גולדברג, ואדים בלומין, יאן גיצלטר וקירה קלצקי
תהליך יצירתו של ספר אוכל הוא מרגש ומורכב, מעורבים בו אנשי מקצוע רבים, והוא עשוי להימשך לכל הפחות כמה חודשים.
ספר בישול טוב כדאי שיהיה מקורי וייחודי, הן בתכניו והן במראהו, כדי שיבלוט ממדף הספרים ויימכר בהצלחה.
לאחר פיתוח הרעיון, התחקיר והכתיבה מתחיל צוות העורכים בעבודתו ביחד אתכם. העורך הגסטרונומי בוחן את המתכונים. העריכה הלשונית הדקדקנית עוזרת לנו להגיש לקוראים יצירה בעברית נכונה ויפה.
אנחנו מאמינים שספר בישול טוב אוכלים עם העיניים. המנות המצולמות לספר זוכות לסגנוּן (סטיילינג). שימוש בתמונות אווירה ובאיורים מוסיף לחגיגה.
בתום יצירת התכנים הם מועברים לידיהם של המעצבים שלנו אשר “מבשלים” מהם יצירה שלמה, מיוחדת ומרהיבה. אנחנו מקדישים תשומת לב רבה לבחירת הנייר שעליו מודפס הספר ולאיכות ההדפסה.
עם צאתם של עותקי הספר מבית הדפוס אנחנו דואגים להעבירם לחנויות הספרים. מסע יחסי ציבור מלווה את תהליך השיווק.